Cirkus Cærlig

Cirkus Cærlig er en række humoristiske sange, der handler om en masse skønne, skøre og skæve cirkusartister. Sangene har jeg lavet sammen med Trine Løve Østerbye, som har skrevet og fundet på alle de sjove cirkusfigurer.
Trine er  iøvrigt også er forfatter til en række sjove letlæsningsbøger.

Musik- og dramalærer Susanne Noer og jeg har udviklet Cirkus Cærlig-sangene til en musik- og dramapædagogisk workshop for børn. Her kan børn arbejde med sangene, dramatisere de forskellige cirkusfigurer og som afslutning på et forløb lave en cirkusforestilling.
Et andet koncept, som Susanne og jeg har udviklet, er Cirkus Cærlig som interaktivt rytmikteater før børn. Det interaktive betyder, at alle umiddelbart kan deltage i drama- og bevægelseslege tilknyttet forestillingen, mens rytmikteater betyder, at der også vil indgå sange og rytmer, som børnene også deltager i.

Cirkus Cærlig som interaktivt rytmikteater:

Dette koncept er en blanding af rytmik og cirkusteater.

I Cirkus Cærlig som interaktivt rytmikteater møder man den hidsige cirkusdirektør, den drillesyge klovn, den generte ballerina, den finurlige tryllekunstner og den seje løvetæmmer.

De har hver en lille fortælling med sig, og børnene inddrages i forestillingen gennem sange, rytmer, drama og bevægelseslege.

Det er en musikalsk og humoristisk forestilling om forskellighed, venskaber og fællesskab.

Forestillingen er velegnet som indledende eller afsluttende arrangement i forbindelse med et trivselsforløb i børnehaver eller i indskolingen.

Forestillingen er velegnet til familiearrangementer på børnebiblioteker, særlige events arrangementer, til skoler, til institutioner m.m.

Booking gennem Musikskolen Laura:

https://musikskolenlaura.dk/cirkus-caerlig

Cirkus Cærlig som trivselsworkshop i børnehaven og i indskolingen:

Cirkus Cærlig er også en workshop for de ældste børnehavebørn eller de yngste skolebørn. Når vi kalder det en trivselsworkshop, er det fordi de finurlige cirkusfigurer med deres mange udfordringer og skævheder lægger op til, at man kan arbejde med følelser og empati gennem sang, leg og dramaøvelser.
Man kan læse meget mere om dette på Musikskolen Laura, hvorfra man også kan booke os:

https://musikskolenlaura.dk/cirkus-caerlig


Workshoppen kan også bookes genne ULF Aarhus:
Grundskolen:

https://www.ulfiaarhus.dk/grundskole/cirkus-caerlig

Børnehaven:

https://www.ulfiaarhus.dk/dagtilbud/cirkus-caerlig-i-boernehaven